100 zvēru maratons (06.09.2014, Ābolu salā Lietuvā)

Bijām ikgadējā braucienā uz Lietuvu, 100 zvēru maratonu. Šis bija lielisks pasākums, kur katrs guva pozitīvas emocijas, neredzēti daudz zvēru, lieliski cilvēki! Manā pieredzē emociju bagātākā apbalvošana  :) :)

Savage archer -abolu sala

Protams, bija arī nepatikšanas trasē, drošība pieklibo, sacensības jau otro reizi nenotiek pēc publicētā nolikuma!

Pirmo reizi – 2012. gada nolikumā (Ābolu salā) bija rakstīts, ka sacensības tiek organizētas pēc IFAA 3D – visām loku klasēm. Kad Fergusons uzvarēja VMLB klasē, bet apbalvošanā tika izlaists, Kuzņecovs gāja skaidrot situāciju, Andres Virkus paziņoja, ka viņi salikuši AMLB un VMLB kopā! Rezultātu tabulā, protams, viss ir salikts pēc nolikuma (skat. Longbow.lt – VI MARATONO REZULTATAI).
Šogad – par komandu cīņām! Nolikumā skaidri rakstīts, ka komandā jābūt 1 vīram LB vai HB, 1 sievai LB vai HB un viens vīrs vai sieva ar loku ar tēmekļiem (piemēram, kompaktloku). Toties, igauņu-lietuviešu tandēms atkal atkāpās no nolikuma un pieņēma igauņu vīru komandu 3 cilvēku sastāvā un nepelnīti atdeva tiem  pirmo vietu! Nezinu, kurš no viņiem ir mainījis dzimumu!

Sveicam mūsu uzvarētājus:

Fergusons 2. vieta AMHB

Liene Melece 3. vieta VFLB

Andrejs Balodis 2. vieta VMLB

Komandu cīņā komandai: Liene Melece (LB), Andris Kuzņecovs (LB), Uģis Zavadskis (kompaktloks)  tika iedalīta 2. vieta un kauss!

 

Lai labi šaujas!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>